Nieuw politiewapen

Yamaha Motor Nederland presenteert vanaf nu twee motoren in politie-uitvoering: de XT1200P en de FJR1300P. De FJR1300P is al langer een goede bekende van de politiekorpsen in Nederland en sinds enige jaren als FJR1300KMAR de standaarduitrusting voor de motorrijders van de Koninklijke Marechaussee.

De nieuwe XT1200P is een geheel nieuw concept op basis van de XT1200Z Super Ténéré, waarbij bewegingsvrijheid en multifunctionele inzetbaarheid de basis van deze nieuwe surveillancemotor vormen. De overheidsversies van Yamaha Motor zijn volgens de Europese aanbestedingsrichtlijnen opgebouwd en beschikbaar voor regionale politiekorpsen en andere overheidsdiensten. Goed opletten dus als je zo'n speciale uitvoering van een Yamaha in je spiegel ziet naderen.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?