Nieuw remsysteem voor 2011 Yamaha cruisers

"Yamaha biedt beginnende, ervaren en doorgewinterde motorrijders de meest uiteenlopende en opwindende motoren die er bestaan", aldus Yamaha. Velen zijn het hier mee eens, maar een feit is dat het merk hier voor 2011 (in vergelijking met het vorige modeljaar) niet veel méér aan toevoegt dan een aantal wijzigingen. Zo hebben zij ervoor gezorgd dat twee cruise-motoren iets veiliger zijn geworden.

Eén van de wijzigingen is namelijk een bijzonder remsysteem, dat Yamaha het Unified Brake System noemt. Hierbij wordt er automatisch geremd door de voor- en achterrem wanneer de motorrijder de voetrem gebruikt. Het merk rust in 2011 de modellen XVS1300A Midnight Star (bovenste foto) en de XV1900A Midnight Star (onderstaande foto) standaard uit met dit speciale systeem.


 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?