Nieuw van Highway Hawk

Voor de Yamaha XV950 Midnight Star presenteert Highway Hawk fraaie achterascovers. Deze verchroomde exemplaren zorgen voor een net afgewerkte achterkant. Een set kost €73,95. En als je toch bezig bent, kun je de standaard spiegels meteen vervangen voor de Hexagons, die natuurlijk ook helemaal van chroom zijn. Per set kosten deze blingers €99,95. Meer informatie op www.highwayhawk.com.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.