Nieuwe accessoires van Highway Hawk

Wanneer je met volgeladen tassen op de motor zit is de kans groot dat deze steeds meer naar binnen gaan hangen. Er is dan ook niets om de tassen tegen te houden. Dus de slijtplekken op de motor nemen steeds meer toe. Maar niet als je gebruikmaakt van de accessoires van Highway Hawk. Want dit bedrijf, dat gespecialiseerd is in accessoires voor de cruisemotoren, heeft dé oplossing voor dit probleem. Zij komen namelijk met de Highway Hawk motortas steunen, die ervoor zorgen dat de tas en de rest van de motor niet beschadigd. Ook komen zij met de Highway Hawk Skull Visor. Dit is een gadget dat is bedoeld om de koplamp van je cruiser te versieren. De lokale motordealer weet meer van deze accessoires. Je kunt natuurlijk ook kijken op www.highwayhawk.nl.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.