Nieuwe Husaberg-modellen

Al 22 jaar bestaat het motormerk Husaberg. En al die tijd heeft geen enkel tweetaktmodel een plek ingenomen op de modellenlijst van het Zweedse merk. Tot voor kort, want er zijn namelijk nu ook twee verschillende tweetakt Husaberg-motoren aan het gamma toegevoegd, namelijk de TE 250 en de TE 300. Deze motoren zijn volgens Husaberg uitgerust met state-of-the-art, high performance tweetaktmotoren en zullen in 2011 op de markt komen.

Het minimale gewicht, de superieure rijeigenschappen en de levendige vermogensafgifte zouden deze Husaberg’s een aantrekkelijke motor maken voor de tweetaktliefhebbers. Ook de efficiënte technologie en de lage kosten van aanschaf en onderhoud is volgens Husaberg van doorslaggevende betekenis bij de modellen.

“Met de introductie van de tweetaktmodellen TE 250 en TE 300 onderstreept Husaberg haar geloof in de toekomst van het endurorijden met tweetakt machines. De nieuwe Husaberg-modellen zijn vanaf de tweede helft van juli via de officiële Husaberg-dealers leverbaar”, aldus Algemeen Directeur Edgar Kleinbergen.

 


Foto: KTM / Mitterbauer H.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.