Nieuwe investeerder voor Donington Park

Nu het Donington Park-circuit een investeerder heeft voor de komende 25 jaar, lijkt er nu toch eindelijk schot in de zaak te komen. Er wordt namelijk gewerkt aan een plan om het verwaarloosde circuit te herstellen en op een aantal punten sneller te maken. Het plan houdt onder andere in dat de 'links-rechts-bocht' (Esses), die zich direct na het langste rechte stuk van het circuit bevindt, verder richting het rechte stuk verplaatst zal worden. De investeerder heeft plannen om ruim 2 miljoen euro aan het circuit te besteden. “We hebben hele grote, maar realistische plannen met het circuit. En al het geld dat we de eerste drie jaar verdienen zullen we weer investeren”, aldus investeerder Adroit. Er wordt verwacht dat er in Augustus weer geracet kan worden op het Britse circuit.


 

 

Foto: ANP

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.