Nieuwe jas voor Super Ténéré

De Yamaha XT1200Z Super Ténéré én de Yamaha XT1200Z Super Ténéré Explorer worden ook leverbaar in het Competition White. Hiermee legt de Japanse fabrikant opnieuw een link met het sportverleden. Eerder kreeg onder andere de R1 een gelijksoortig uiterlijk. Toen was de link natuurlijk de 500cc wegrace, nu is dat Le Dakar. De nieuwe kleurencombinatie van de Super Ténéré  (Explorer) is vanaf eind april 2011 leverbaar.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?