Nieuwe Kawasaki Z1000SX geïntroduceerd

"Deze motor biedt een opwindende rijsensatie gehuld in een verleidelijke aerodynamische vormgeving waarin zijn sportieve prestaties volledig tot uitdrukking worden gebracht", aldus Kawasaki. Dat klinkt in ieder geval al heel erg goed!. Deze motor die, dinsdag tijdens de Intermot voor het eerst aan het grote publiek getoond werd, beschikt volgens Kawasaki over een indrukwekkend rijgedrag en is vooral bedoeld voor de ervaren stadsmotorrijders die op zoek zijn naar een opwindende sporttoermotor. Hij is volgens de Japanners eenvoudig te berijden, comfortabel en toch geschikt voor het stevigere sportieve werk. De motor beschikt over een verstelbaar windscherm, opbergruimte onder het zadel en is voorzien van een uitgebalanceerd en sportief chassis.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?