Nieuwe klassen Zwarte Cross

De eerste, de Religieklasse, is een zijspanklasse waarbij de bakkenist geen plaats neemt in de zijspan, maar in een pot die hangt in een frame dat is bevestigd op de plek waar normaal gesproken de bakkenist zou zitten. Dit moet volgens de organisatie toch wel een onmundig spektakel worden!

Bij de Romaklasse is het de bedoeling dat je over de baan knapt met een zelfracende caravan. Deze caravan wordt dus niet voortgetrokken door een ander voertuig! De Zwarte Cross heeft deze klasse vernoemd naar het zigeunervolk. Aanstaande maandag start om 11.00 uur de inschrijving voor deelname aan de Zwarte Cross 2011 via www.zwartecross.nl.

Foto: ANP

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.