zaterdag 20 april 2024

Nieuwe kleuren voor Kawasaki Ninja 1000SX

De voor dit jaar compleet vernieuwde Kawasaki Ninja 1000SX krijgt er een aantal nieuwe kleurenstelling bij. Drie om precies te zijn.

Vanaf december kun je ‘m in de showrooms terugvinden in het Emerald Blazed Green / Metallic Diablo Black / Metallic Graphite Gray, Metallic Moondust Grey / Metallic Diablo Black en ook nog in het Metallic Carbon Gray / Metallic Diablo Black. Een hele mond vol inderdaad, maar dat maakt het allemaal niet minder mooi.

Net zo mooi is dat er, net als in het voorgaande jaar, wederom Touring en Performance accessoire-pakketten beschikbaar zullen zijn voor de 2021 Ninja 1000SX.

Prijzen worden helaas pas later dit jaar bekend gemaakt, meldt Kawasaki. Surf voor alle dealers naar www.kawasaki.nl.

Marien Cahuzak
Marien Cahuzak
Marien Cahuzak, geboren op 3 juni 1982, was amper twee maanden oud toen hij voor het eerst met zijn vader naar de Citadel van Namen ging voor de Belgische cross-GP. Vanaf dat moment speelt de motorsport een grote rol in zijn leven en die rol is als MotorNL-sportcoördinator alleen maar groter geworden. Houdt ook van veldrijden trouwens.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen