Nieuwe kleurstellingen Honda VT750S

De motor die volgens Honda goede wendbaarheid met comfort en styling combineert, is vanaf het volgende modeljaar ook leverbaar in twee nieuwe kleuren. De motor is bedoeld om zowel beginnende motorrijders veilig te kunnen laten rijden, maar heeft ook veel in petto om ervaren rijders genoeg te kunnen bieden. De VT750S is vanaf volgend modeljaar beschikbaar in het Pearl Heron Blue / Shasta White (bovenstaande foto) en in het Graphite Black (onderstaande foto). Beide kleuren zouden zijn gekozen om het zwartgeverfde blok goed uit laten komen.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.