Nieuwe lijn Harley-Davidson

Harley-Davidson heeft haar nieuwste collectie accessoires en onderdelen gepresenteerd. Hoogtepunten van deze collectie zijn de accessoires voor de pas gelanceerde Blackline en de XL 1200 Custom, een vernieuwde snelheidsmeter met bijzonder kleurenpallet en de premium bagage collectie.

Paul Worthington, manager voor onderdelen en accessoires: “Harley-Davidson heeft altijd een sterke traditie gekend om klanten aan te moedigen om hun motorfiets om te bouwen tot een weerspiegeling van wie ze zelf zijn, niet alleen als motorrijder, maar ook als individu. Onze klanten zijn een dagelijkse bron van inspiratie voor ons en wij hopen dat deze lijnen op hun beurt inspiratie zullen bieden om hun eigen droom-Harley te bouwen.”
 
Daarnaast worden de oude klassiekers niet overboord gegooid en zijn er nog eindeloze varianten op het chroom. Customize jouw Harley via www.harley-davidson.nl/mydreamharleyof ga voor meer informatie over de accessoires naar de plaatselijke Haryley-Davidson dealer.
 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?