Nieuwe MOTO73 is uit!

Zwaar naakt
Op de autosnelwegen zijn ze niet in hun element, maar eenmaal op de slingerende wegen van het Moezelgebied voelen ze zich helemaal thuis, de Honda CB1000R, de Kawasaki Z1000, de MV Agusta Brutale 1090RR en de Yamaha FZ1.

Alle scooters
Een extra bijlage bij deze MOTO73 met daarin veel informatie over motorscooters.

Kwart eeuw plezier
Hoewel het WK Superbike nu een bovengrens van 1000cc hanteert, handhaaft Suzuki de GSX-R750. De wegligging van een 600, gekoppeld aan het vermogen van een 1000.

Senegal
Offroad genieten? Denk eens aan een trip Senegal.

Duurtest
We hebben veel kilometers gereden, dus valt er veel te schrijven.

Waardering
Op het erepodium van Jerez toonden Jorge Lorenzo en Dani Pedrosa respect voor elkaars presentatie.

Kawasaki ZX-10R
We hebben er al een straattest van gehad, maar nu reden we ermee op het circuit van Zolder.

WK Superbike
Leon Haslam mag de verrassing van het voorseizoen worden genoemd. Ook in Monza?

Journaal
Jeffrey Herlings baarde opzien in Varsseveld. Hoe verging het hem in de GP van Portugal?

Toertip
Een mooie route van de Waal in Gelderland naar de Vecht in Overijssel te rijden.

Marathonmotor Ducati 907 I.E.
De km-teller staat op 124, maar dat is slechts schijn. Want het klokje van de uit 1992 stammende Ducati I.E. is al twee keer rond geweest. Eigenaar Loek Ransijn kwam na enige omzwervingen op de Duc terecht en sindsdien is dat zijn merk, ook al kost het een paar centen.

Ook MOTO73 lezen? Koop hem dan nu in de winkel of kijk op www.zester.nl/moto73 voor een aantrekkelijke aanbieding of leuk welkomstgeschenk!

 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.