Nieuwe MOTO73 is uit!

Multitest: Toermastodonten
We gingen met vier dikke toerbuffels naar Frankrijk om daar in een heerlijk zonnetje te genieten van lekker stuurwerk op kronkelende bergwegen. De BMW K1300GT, de Kawasaki GTR1400, de Yamaha FJR1300A en de Honda VFR1200F bewezen zich als prettige metgezellen.

Scoop
Op internet circuleren de eerste foto's van een nieuwe Triumph, de Adventure 800.

ONK Wegrace
Op de circuits van Assen en Francorchamps streed de vaderlandse wegracetop om punten.

Interview
Frans Verhoeven zal met een fabrieks-BMW de Dakar-rally rijden.

Zuid-Engeland
The New Forest, een gebied in het uiterste zuiden van Engeland, is een prachtig gebied. Wel moet je er als motorrijder terdege rekening houden met de vele loslopende pony's.

GP Tsjechië
Het GP-circus streek afgelopen week neer op het circuit van het Tsjechische Brno, waar Jorge Lorenzo weer een stap kon zetten in de richting van de wereldtitel in de MotoGP.

Interview
Luigi Taveri won in de jaren zestig drie keer de 125-cc wereldtitel. We zochten hem thuis in Zwitserland op.

Yamaha XJ6 Diversion FA
Een testrapport van een keurige "doe maar normaal, dan doe je al gek genoeg"-motorfiets.

Bikestersweekend
Vrouwen, motoren en drank, dat zijn de ingrediënten van dit evenement. Mannen zijn er niet welkom.

Marathonmotor Suzuki GS500E
Marc van der Kuijp uit Oudenbosch is zuinig op zijn motor en dat is te zien ook. Bij een pekelfiets denk je al snel aan een oud vehikel waarvan zo'n beetje alle onderdelen zijn verweerd, maar de Suzuki GS500E van de Brabander verkeert nog in showroomconditie. En dat na 60.000 km!

Showroom: Kawasaki Z750S
In de rubriek Showroom dit keer een Kawasaki Z750S, een motor met een gematigd karakter die gewoon doet wat hij moet doen. Al gold dat wat minder voor de remmen van dit exemplaar.

Motoren in dit nummer:
– Triumph Adverture 800
– MV Agusta
– BMW K1300GT
– Kawasaki GTR1400
– Yamaha FJR1300A
– Honda VFR1200F
– BMW G450X
– Yamaha XJ6 Diversion FA
– Suzuki GS500E
– Kawasaki Z750S

Voor meer informatie over MOTO73 en het afsluiten van een voordelig abonnement, ga snel naar www.zester.nl/moto73!

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.