Nieuwe MOTO73 is uit

Meer of minder?
Middenklassers. De gevestigde orde, in de vorm van de Suzuki Bandit 650 SA en de Honda CBF1000, mag het opnemen tegen een nieuwkomer, de Fazer8 ABS van Yamaha. Is de grotere cilinderinhoud ten opzichte van de Suzuki een voordeel en de geringere cilinderinhoud tegenover de Honda een nadeel?

Bellagio
In het testrapport ons oordeel over dit model van Moto Guzzi. Voor wie is deze motor bestemd?

WK Superbike
Jonathan Rea had alle reden om een feestje te vieren, want hij werd eerste en tweede op de Nürburgring.

EK Superstock
Marien Cahuzak volgde op de Nürburgring de verrichtingen van de Nederlanders in het EK Superstock.

Spelen in het zand
Marokko. Over de weg ben je lang onderweg, maar vliegend ben je er al in drie uur. en dan het terrein in op je huurmotor.

Occasion73
De 61-jarige Jan Vastbinder bewijst jaar op jaar dat voor hem de clichés over een custom niet bestaan. Hoezo geen lange afstanden rijden? Hoezo niet genieten van lekker bochten werk? Hij voelt zich een echte Easy Rider en is jaarlijks goed voor zo'n 10.000 kilometer. De showroom is dit keer een Triumph Sprint ST1050.

Drie aparte gevallen
De lifestyle-motoren Harley-Davidson Sportster Forty-Eight, de Triumph Scrambler en de Yamaha MT-01 hebben als overeenkomst dat ze moeilijk in een hokje te plaatsen zijn.

GP motorcross
De laatste twee GP's van 2010. In Lierop prolongeerde Marvin Musquin zijn MX2-wereldtitel.

Pitbikeracen
Dat racen niet altijd duur hoeft te zijn ervoer Eddie de Vries.

GP Misano
Een trieste dag, want op het Italiaanse circuit verongelukte Shoya Tomizawa dodelijk.

Wild Hogs
Met John Travolta als bekendste acteur werd drie jaar geleden de film Wild Hogs opgenomen.

GP zijspancross
Behaalde Daniël Willemsen opnieuw een wereldtitel?

En verder de vaste rubrieken.

Iedere twee weken MOTO73 ontvangen? Ga dan naar www.zester.nl/moto73 en profiteer van één van onze aanbiedingen!

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.