Nieuwe MOTO73 is uit

Powercruisers
Grof geschut. Voor wie het zwaarste op customgebied niet zwaar genoeg kan zijn brengen Yamaha en Suzuki modellen uit. Yamaha heeft de XV1900A Midnight Star en Suzuki de C1800R/T LC Intruder. Het zijn beide zeer gewichtige motoren. Rijdt dat eigenlijk wel lekker?

20 jaar
Het nieuwe Triumph bestaat dit jaar twintig jaar. Reden voor de Britten om een feestje te bouwen.

BMW Museum
Wil je wat meer te weten komen over de geschiedenis van BMW. Ga dan eens naar München.

BMW R1200R
Niet de meest spectaculaire boxer, maar wel een fijne motor om mee te rijden.

Triumph Speed Triple 1050
Nieuwe aanblik. De kenmerkenderonde koplampen hebben moeten wijken voor meer gestileerde. Wat veranderde er nog meer.

Occasion 73
Marathonmotor Yamaha TDM900
Hij vindt de TDM850 mooier dan zijn 900, maar toch gaf Konrad Janssen de voorkeur aan de 900, omdat die injectie heeft in plaats van carburateurs. De motor werd tweedehands aangeschaft met 6500 km op de teller. Nu vier jaar later is de km-stand opgelopen tot 113.000!
Showroom
De constatering 'hij rijdt als een Honda' mag zeker als een compliment worden beschouwd. Ook voor de CB1000F geldt het credo 'opstappen en wegwezen'.

Ducati 848 EVO
Na drie jaar Ducati 848 is het tijd voor vernieuwing vindt men in Bologna. Op Imola maakten we kennis met de nieuwe 848 EVO en mochten we proeven van de hagelnieuwe 1198SP.

Henegouwen
De Ardennen en Vlaanderen kennen we allemaal. Hoe zit het eigenlijk met Henegouwen?

GP Australië
Casey Stoner is bezig met een wisselvallig seizoen. Hoogte- en dieptepunten wisselen elkaar af. De thuis-GP op het circuit van Philip Island behoort tot zijn absolute hoogtepunten.

Rustig toeren
Van provincie naar provincie voert je deze keer kan Overijssel naar Drenthe, via Flevoland en Friesland.

TomTom Rider
De nieuwste versie van navigatie voor gebruik op de motor.

Wil je nooit meer een MOTO73 missen? Ga naar www.zester.nl/moto73 en profiteer van één van onze aanbiedingen!

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.