Nieuwe MOTO73 is uit

EICMA Milaan
Motornieuws 2011. Op de Intermot van Keulen was al aardig wat motornieuws voor 2011 gepresenteerd, maar de fabrikanten bleken nog niet al hun kruit te hebben verschoten. Integendeel zelfs, want tijdens de EICMA in Milaan werden erg veel nog nieuwe modellen gepresenteerd.

Harley-Davidson-feest
De liefhebber van HD verzamelden zich voor hun jaarlijkse pelgrimage naar de Oostenrijkse Faaker See.

Yamaha Majesty 400ABS
Op deze scooter kun je lekker met het verkeer meekomen en lach je om de dagelijkse files.

Kent
Vanaf Dover ben je er zo, in het graafschap Kent. We brachten er een paar leuke dagen door.

Onbekende klasse
Te groot of te klein. Ze passen niet bij de supersports, maar evenmin bij de superbikes. De 848, Daytona 675 en GSX-R750 horen nergens bij.

Occasion 73
Marathonmotor Suzuki GSX-R1000
Het meest opvallende aan de vier jaar oude GSX-R1000 van John Moeliker is de lijst met accessoires. Voor elk onderdeel waarop zijn motor kon worden verbeterd en/of verfraaid schafte de Zeeuw wel een accessoire aan. Het mooiste is dat zijn creatie er zeker niet als een kerstboom uitziet.

Showroom
Bij Motoport in Rockanje troffen we deze Suzuki Bandit 650 aan, een motor met bijna een ton op de teller. Is zo'n motor nog wel interessant om tweedehands aan te schaffen?

Twee Monsters
Het verschil tussen de Monster 996 en de Monster 796 bedraagt 100 cc en duizend euro. Dat is niet het enige verschil. Redacteur Ad van de Wiel legt het je allemaal uit.

Husqvarna 2011
Een kennismaking met de nieuwste terreinmotoren van de Italiaanse fabrikant.

Duurtest
De duurtestmotoren houden stug vol, ondanks kou en nattigheid.

Aprillia RSV4R
Aprilia viert de Superbike-wereldtitel van Max Biaggi met een speciale versie van de V4.

GP's Estoril en Valencia
Voor het laatst traden Valentino Rossi en Jorge Lorenzo als Yamaha-teamgenoten aan.

Aprilia Dorsoduro
Een geheel nieuwe en veel zwaardere uitvoering.

En nog veel meer….

Wil je nooit meer een MOTO73 missen? Ga naar www.zester.nl/moto73 en profiteer van één van onze aanbiedingen!

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.