Nieuwe MOTO73 is uit!

Grote allroadtest
Polen. Dat land was het ons bij vertrek nog onbekende reisdoel toen we op pad gingen met zes zware allroads. We namen de volgende zes motoren mee: BMW R1200GS Adventure, Ducati Multistrada 1200S, HondaXL1000V Varadero ABS, KTM 990 Adventure R, Triumph Tiger ABS SE en Yamaha XT1200Z Super Ténéré First Edition. De BMW is uiteraard het grote voorbeeld. Hoe gedragen de andere modellen zicht ten opzichte van de Duitser.

BMW GS
In 1980 kwam de eerste GS op de markt. Nu, 30 jaar later, is het nog altijd hét succesnummer van BMW.

Bulgarije
Onbekend reisdoel. Wat weet je nou meer van Bulgarije dan het vroeger tot het Oostblok behoorde? Een offroad-verkenning.

Occasion 73
Marathonmotor Suzuki GSX600F
Willem Bakker ruilde in 1991 zijn Honda VF750F in voor een enkele maanden oude Suzuki GSX600F. Nu bijna twintig jaar later – en met 110.000 km meer op de teller – heeft hij nog geen dag spijt gehad van zijn aankoop. Hij denkt nog wel een tijdje plezier te hebben van zijn motor.
Oud en Nieuw
In 'Oud & Nieuw' zetten we de Varadero en Africa Twin tegenover elkaar.

MotoGP-test
Meteen na de laatste GP van 2010 vond op het circuit van Valencia de eerste test voor 2011 plaats. Alle ogen (beter gezegd: cameralenzen) waren gericht op Valentino Rossi op zijn Ducati.

Triumph Tiger 800/XC
Met de Tiger 800-serie vult Triumph het allroad gat in hun gamma op.

Helmen
Wat zet je op je hoofd als je met een allroad gaat rijden?

KTM 1190 RC8R
Meer vermogen, meer koppel en minder brandstofverbruik. Dat beloofd veel.

Cursus
Als je voor het eerst de weg op gaat neem je rijles. Is ook aanbevolen als je voor het eerst het terrein ingaat.

Kleintje Ténéré
Doe andere banden op de XT660Z en het is een andere motor.

En nog veel meer…. Wil je nooit meer een MOTO73 missen? Ga naar www.zester.nl/moto73 en profiteer van één van onze aanbiedingen!

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.