Nieuwe MOTO73 is uit!

Drie sporttoerders
Sportief toeren. Je kunt ze niet indelen bij de echte sportmotoren, maar ze rangschikken onder de toermotoren doet deze drie fietsen ook onrecht aan. Daarom noemen we ze sporttoerders. Het gaat hier om de BMW K1300S, de Honda VFR1200F en de Triumph Sprint GT.

Hans vogels
Een interview met de beste endurorijder van Nederland, die zich goed manifesteert op WK-niveau.

4X4 plezier
Op twee wielen heb je in de sneeuw weinig te zoeken, maar het is heel anders op de Suzuki KingQuad.

Fun op de Vun
CR&S is een klein en onbekend Italiaans merk. Toch worden er mooie producten gemaakt.

TT van Basse
Demo classicrace. Onder die benaming wordt menig klassieker-evenement verreden. Zo ook in het Overijsselse Basse.

Occasion73
-Marathon motor BMW K75RT
Ze zijn al heel lang niet meer in productie. Dat zal menigeen betreuren, want de K75-modellen van BMW staan te boek als zeer betrouwbaar. Kijk maar eens naar de RT van Ammy van Bedaf. In een kleine 18 jaar legde ze 300.000 km af met haar RT. En dat zonder noemenswaardige problemen.
-Showroom
BMW G650GS
-Internetoplichting
Een waarschuwing aan iedereen die op internet zijn motor wil verkopen.

Yamaha YZR-M1
Het GP-wapen van Valentino Rossi in de afgelopen seizoenen. Een terugblik op zeven jaar racehistorie, waarin Valentino Rossi en de M1 46 GP's wonnen en vier wereldtitels behaalden.

Nieuw klassiek
De uitstraling is nog altijd klassiek, maar verder is de Royal Enfield Classic 500 volledig hedendaags.

Toeren in Zweden
We kennen het land van Pipi Langkous en Abba en meer recent van politieman Kurt Wallander. Een verkenning van de streken waarin de verhalen van Wallander spelen.

Horex VR6
Een technische beschouwing van dit niet alledaagse ontwerp uit Duitsland. Laat maar snel komen.

Dakar
Hoe doorstond Frans Verhoeven de eerste twee dagen van de rally.

En nog veel meer…

Iedere twee weken genieten van al het nieuws in MOTO73? Profiteer dan nu van de aanbieding en ga naar www.zester.nl/moto73. Dit keer bieden we een waterproof action camera t.w.v. € 89,95 bij een 26 nummers + het MOTO73 Testjaarboek voor slechts € 79,65 in totaal. Voor abonnees van MOTO73 hebben we een unieke lezerskorting.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.