Nieuwe MOTO73 is uit

Drie middenklassers
Tien mille. Qua prijs zitten de Aprilia Dorsoduro Factory 750, de Ducati Hypermotard 796 en de Triumph Street Triple R in hetzelfde segment. Deze drie motoren schaf je niet aan om tussen je huis en je werk op en neer te rijden, je wilt hiermee bochten rijden. Het liefst zoveel mogelijk.

Sneeuwpret
De Zweden laten zich niet ontmoedigen door sneeuw. Je kunt dan heerlijk met een enduromotor rijden.

Kawasaki Z-serie
Een overzicht van de lange reeks van modellen die Kawasaki heeft uitgebracht in de Z-serie.

Rode Rossi
Tijdens de teampresentatie van Ducati verscheen Valentino Rossi voor het eerst in het rood.

Dakar
Ook in de 2011-uitvoering van de Dakar-rally, verreden in Argentinië en Chili, was het weer afzien geblazen voor de deelnemers.

Occasion73
– Marathonmotor Honda VF750C
Harm Swaanen wilde zijn Kawasaki 450LTD verruilen voor een wat zwaardere motor. Hij zag in een motorzaak een mooie motor staan en die werd gekocht. Dat bleek een Honda VF750C te zijn. De acht jaar oude motor had 22.000 km gelopen. Dik zeven jaar later staat de klok op 95.000.
– Reportage
Barry's barrel wilde niet gereanimeerd worden. Tijd om afscheid te nemen.
– Showroom
Deze Honda CB1000R troffen we ergens in een showroom aan. We gingen rijden met deze 125pk-fiets.

Rossi en Yamaha
Het tweede deel van de terugblik op de succesvolle samenwerking tussen Yamaha en Valentino Rossi. Dit keer aandacht voor de periode 2007-2010, de tijd van de 800cc-motoren.

Motor & Film
De film Hell Ride werd in 2008 gemaakt, maar speelt af in een veel eerdere periode.

Rijnreisje
Willem Laros maakte een Rijnreisje… op de motor.

KNMV Motorsportgala
Een hele reeks kampioenen mocht het podium betreden bij de KNMV-kampioenshuldiging.

Duurtest
Onze belevenissen met de beide Duurtestmotoren (VFR1200F en Z1000) en de voorstelling van een nieuwe.

Veelzijdig
Een overzicht van coureurs die op twee en vier wielen  presteerden.

En nog veel meer…

Iedere twee weken genieten van al het nieuws in MOTO73? Profiteer dan nu van de aanbieding en ga naar www.zester.nl/moto73. Dit keer bieden we een waterproof action camera ter waarde van 89,95 euro bij een 26 nummers plus het MOTO73 Testjaarboek voor slechts 79,65 euro in totaal. Voor abonnees van MOTO73 hebben we een unieke lezerskorting.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.