Nieuwe MOTO73 is uit

Met de automaat
Het eerste wat opvalt aan de Honda VFR1200F Dual Clutch Transmission en de Yamaha FJR1300AS is het ontbreken van een koppelingshendel. We reden met de ‘automatische’ Japanners naar het zuiden van Duitsland over de snelwegen, maar kozen ook voor secundaire wegen.

Motorbeurs Utecht
Wordt het een volledige koopbeurs? De meningen zijn verdeeld.

Vroeger en nu
Vroeger was hij topcoureur op viertakten, nu is hij testrijder bij Yamaha. Hij weet er boeiend over te vertellen.

Steve McQueen
De dertig jaar geleden overleden acteur nam in 1964 deel aan de Motorzesdaagse

Marathonmotor Yamaha FZS600
– Bas Huis in ’t Veld kocht in 2003 een nieuwe Yamaha FZS600 Fazer. Die heeft hij nog altijd in zijn bezit. De kilometerteller is al dik over de ton heen. De eigenaar rijdt nog altijd met veel plezier op zijn Fazer. Kritiek heeft hij niet, hooguit twee wensen: ABS en een cardan.
– Een dubbele aflevering van de rubriek Showroom, doordat we met twee motoren gingen rijden. Twee fietsen die niet in grote aantallen zijn verkocht, de Ducati Sport 1000 en de Honda DN-01

KTM 990 SM-T
In Spanje reden we de eerste meters met de nieuwe 990 SM-T van KTM. Met ABS! Dat is het grootste verschil met de bestaande uitvoering. Wat merk je ervan in de praktijk?

Yamaha X-max 250
Deze scooter heeft ABS. Je kunt daarom onder alle weersomstandigheden lekker remmen

Bluetooth
Werkt dat, draadloos bellen vanuit je helm?

Augustusburg
In een mooie burcht in voormalig Oost-Duitsland bevindt zich een zeer mooi motormuseum

Oud & Nieuw
De Multistrada 1000 uit 2007 tegenover de huidige 1200. De overeenkomsten en de verschillen.

IXS
Op bezoek bij het Zwitserse kledingsmerk dat een bijzonder jack heeft.

En nog veel meer
Wil je nooit meer een MOTO73 missen? Ga dan naar www.zwester.nl/MOTO73 en profiteer van een van onze aanbiedingen.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.