Nieuwe MOTO73 is uit!

Suzuki GSX-R750
In zijn cilinderinhoudsklasse heeft de Suzuki GSX-R750 geen enkele concurrentie. Dat is voor de fabrikant geen reden om daarom de ontwikkeling van deze motor op een laag pitje te zetten. De GSX-R750 staat bij Suzuki nog volop in de belangstelling. We reden met de nieuwste uitvoering.

Drenthe-Groningen
De toer door twee provincies van Ludo Sidler voert deze keer door het noordoosten van het land

MotoGP-test Sepang
Na de winterstop werd in Maleisië getest. GP-verslaggever Henk Keulemans was erbij.

Allroadtoer
Je vliegt naar Stockholm, nog een paar uur treinen en je komt bij Offroad Zweden. En daarna op pad door Lapland.

Triotest
Je wilt een zware toerfiets, maar je let wel een beetje op de centjes. Dan zou je wel eens kunnen denken aan de Honda CBR1000F, de Suzuki GSX1250FA of de Triumph Sprint GT.

Duurtest-demontage
De Honda VFR1200F volledig in onderdelen.

Team Molenaar
Na zeventien jaar valt het doek voor dit succesvolle raceteam. Hoe heeft het zover kunnen komen?

WK Superbike
Volgende week gaat dit WK op het circuit van Phillip Island al van start. Een overzicht van de teams, de rijders en de motoren. Tevens het WK Supersport en wedstrijdkalender.

Motor&film
De naam Evel Knievel spreekt nog altijd tot de verbeelding. Een film waarin hij de hoofdrol speelt.

Marathonmotor Aprilia RSV Mille
Hij wilde een sportieve Italiaanse Motor. En daarom schafte Jan Wisse een Ducati 750 Sport aan. Die bleek duur in onderhoud te zijn en moest plaatsmaken voor een Aprilia RSV Mille, die met 20000 km op de klok werd gekocht. Dat blijkt nu na 100000 km nog altijd een goede keuze te zijn.

Showroom Suzuki DL650 V-Strom
Huist in veel modellen. Een van de succesnummers is de DL650 V-Strom deze motor pikten we op in de showroom van MVM Motoren

En nog veel meer!

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.