Nieuwe MOTO73 is uit!

BMW K1600GT/L
De eerste meters. Lange tijd stond BMW synoniem voor een boxer motor. Daar kwam verandering in met de K75 en de K100, lijnmotoren met drie en vier cilinders. De huidige K-serie bestaat uit viercilinders. En nu zijn er dan de K1600 GT en GTL, twee zescilinders. Leveren die het ultieme toergevoel.

Suzuki GSX-R600
Na de GSX-R750 in het vorige nummer is het nu de beurt aan de lichtere 600.

MotoGP-test
Voor de tweede keer deze maand werd er getest in Maleisië. En weer was Casey Stoner de snelste.

Historie
Omdat Ducati niet officieel is vertegenwoordigd in het WK Superbike een terugblik op de successen van het Italiaanse merk.

Polen
Met de motor naar Polen doet niet iedereen. MOTO73 deed het wel. We reden met een aantal allroads naar het oosten. We waren in Krakow, maar ook in Oswiecem, beter bekend als Auschwitz.

Honda Hornet
De Hornet is voor dit jaar volledig opgefrist.

WK Superbike
Op het circuit van Phillip Island begon Max Biaggi aan de verdediging van zijn wereld titel.

Motor & Film
Aandacht voor een tekenfilm waarin de jongetjes van South Park het opnemen tegen twaalf bikers.

Piaggio Yourban
Een nieuwe versie van de MP3, speciaal voor jongeren.

11 x 11
Welke nieuwe motor koop je in 2011 voor elf mille? We selecteerden elf uiteenlopende modellen voor je.
Marathonmotor Moto Guzzi V50 NATO
De schoonheidsprijs zal deze Moto Guzzi V50 nooit krijgen. Een legervoertuig is nu eenmaal gebouwd op functionaliteit. Om onder alle omstandigheden ermee te kunnen rijden heeft de motor een lage compressie. Eigenaar Co Dekker heeft er een dikke 40000 km mee gereden.

4 x 4.000
Je hebt vierduizend euro in je spaarpot zitten of op je bank staan. Welke tweedehands kun je voor dat bedrag kopen ? We gingen diverse motorzaken af en maakten deze selectie: een BMW R1100RT uit 1995 een Honda CBR900RR Fireblade (2000), een Yamaha XT660X (2004) en een Suzuki SV65S (2003).

En nog veel meer!

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.