Nieuwe MOTO73 is uit!

Honda CBR600F
Terug van weggeweest. Honda heeft de CBR600F opnieuw in het modellenpalet opgenomen. Hij is terug, en hoe! Net als zijn voorgangers combineert deze zeshonderd sportiviteit en comfort. Een potentiële verkooptopper dient zich aan.

Duurtest
De introductie van de nieuwe duurtesters, de KTM 990 SMT ABS en de Triumph Speed Triple ABS.

Politie op BMW
BMW levert de komende jaren alle politiemotoren. Hoe wordt een standaard BMW een politie-BMW?

Honda-scooters
Met de SW-T600 en de SH300i komt Honda met scooters voor de snelweg en de stad.

Brits cruisen
Nieuwe Triumphs. Een kennismaking met drie cruisers van Triumph, de America, de Speedmaster en de Thunderbird Storm ABS.

Voorbeschouwing MotoGP
Een vooruitblik op het nieuwe raceseizoen, dat op 20 maart in Qatar begint. Met startnummer 1 verdedigt Jorge Lorenzo zijn wereldtitel. Wie zijn de belangrijkste rivalen?

Jasper Iwema
Hoe staat Nederlands enige GP-rijder ervoor?

Eifel
Een mooie bestemming voor een motortoer of motorvakantie. En voor veel Nederlanders vrijwel naast de deur.

Honda CBR250R
Klein en bescheiden, deze eencilinder. Maar om ermee te rijden pure lol op twee wielen.

Casey Stoner privé
Thuis bij de Australiër, ver weg van de circuits.

Harley-Davidson Nightster
Je houdt van een Harley-Davidson, of je moet er niets van hebben? Wat vinden wij van deze Amerikaan?

Marathonmotor Triumph Sprint ST
Het eerste dat opvalt als je de Triumph Sprint ST van Ide Huitema ziet is dat de fiets er zo smerig uitziet. De eigenaar houdt namelijk niet van poetsen. Motorisch lijdt de Brit daar niet onder, want met meer dan een ton op de teller kan hij er nog steeds onbezorgd mee rijden, zomer en winter.

Showroom
De VFR800 heeft een lange reeks van jaren deel uitgemaakt van het leveringsprogramma van Honda. We namen een model uit 2004 met 33000 km op de klok mee voor een proefrit.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.