Nieuwe MOTO73 is uit

Suzuki GSR750
De 750cc-klasse is voor Suzuki een speciale categorie. Als enige van de Japanse fabrikanten blijft Suzuki erin vertegenwoordigd met een supersportfiets, de GSX-R750. Met een blok daarvan uit 2005 is een geheel nieuwe naked gemaakt, die concurrentie betekend voor Kawasaki Z750 en Yamaha FZ8

Timbuktu in Senegal
Er zou naar Timbuktu worden gereden, maar het bleek veiliger om naar Senegal te gaan. Ook mooi!

Einde duurtest
Na een jaar trouwe dienst is de Kawasaki Z1000 weer terug bij de importeur. Het Jaaroverzicht.

Twee dikke cruisers
Is het prijsverschil van ruim zes mille tussen de Street Glide van Harley-Davidson en de VN1700 te rechtvaardigen?

GP Qatar
Dat zijn prestaties tijdens de wintertesten geen vertekenend beeld hebben gegeven bewees Casey Stoner bij de eerste GP. Verrassend was het sterke optreden van Dani Pedrosa.

Voorbeschouwing ONK
Een vooruitblik, onder andere met een interview met Kervin Bos.

Romantisch toeren
Dat moet toch iedereen aanspreken, een toertocht over de Romantische Strasse.

WK Superbike Assen
Een terugblik op de voorgaande edities van de Nederlandse ronde van het WK Superbike.

Kawasaki Z1000SX
Uit de driftkikker Z1000 ontstond de Z1000SX ABS.

Niet koppelen
Honda en MOTO73 bieden je de mogelijkheid om op 14 mei een dag met de VFR1200F DCT te rijden.

Marathonmotor Yamaha TRX850
Het is voor eigenaar Frans di Tucci nog altijd een raadsel waarom de TRX850 destijds niet beter is aangeslagen bij de Nederlandse motorrijders. In 2003 kocht hij een acht jaar oude met 55.000 km op de klok. Hij heeft er nu zelf 40.000 km mee gereden.

De CBR600F is weer terug in het leveringsprogramma van Honda
We gingen een blokje om met een van z’n voorgangers, een model uit 2004. Ook dat is een machine waar we lekker mee reden.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.