Nieuwe MOTO73 is uit!

Wat is het?
Het VFR800-blok gaat al een groot aantal jaren mee en is nog niet toe aan z’n pensioen. Rond dit blok bedacht Honda een nieuw concept en dat werd de Crossrunner gedoopt. Waar moeten we deze nieuwe motor plaatsen?

Eeuwfeest Benelli
Zes broers richtten hun bedrijf honderd jaar geleden op. Een eeuw goede tijden, slechte tijden.

Ducati Diavel
Hij wordt gepresenteerd als een cruiser, maar de Diavel is wel een uiterst potente fiets.

Achterhoek
Bij dit deel van Nederland denk je aan mooie natuur, heerlijke stuurweggetjes, maar niet direct aan wijn van eigen bodem.

GP Spanje
In het natte Jerez rook Valentino Rossi zijn kans op een eerste succes op Ducati. Hij was te gretig en schoof onderuit. Daarbij nam hij zijn voorganger bij Ducati, Casey Stoner, mee in zijn val.

ONK Assen
De Lenteraces vormden de opening van het wegraceseizoen 2011.

Moto Guzzi
Het Italiaanse merk blijft vasthouden aan zijn handelsmerk: de V-twin, ook in de Stelvio en de Norge.

Lesmotor
Dat klinkt zo negatief, maar is het juist niet, want deze Yamaha XJ6 is een allroundmotorfiets.

Journaal
De aftrap van de GP’s in de zijspancross en de MX1 en MX2.

Retro Vespa
Terug in de tijd met de PX125 en PX150: handschakeling en een tweetaktblok

Marathonmotor BMW R80RT
Paul Kevenaar was de lange reistijd in z’n auto zat en schafte een BMW R65 aan. Die werd in 1991 opgevolgd door een vier jaar oude R80RT. Zijn motor moet binnenkort plaatsmaken voor een R1150RT. De R80RT staat op 220000 km en daarover valt wel iets te melden.

Foto: ANP

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.