Nieuwe MOTOR is uit

Cocktail Trio
Één enkele naam, hetzelfde repertoire, dezelfde hitpotentie en toch ieder lid voorzien van zijn eigen karakter en speelwijze. Ziehier Yamaha's naakte cocktail trio, met elk zijn eigen hoogste lied voor een zeer gemêleerd publiek: de 600cc xj6, 800cc FZ8 en 1000cc FZ1. BIS, BIS!

Vergelijkingstest
Yamaha XJ6, FZ8 en FZ1

Eerste test
Ducati 1198 SP
Kawasaki Z1000SX
Aprilia Dorsoduro 1200

Interview
US Legends: Kevin Schwantz

Sport
GP Portugal
Sport actueel

Tweedehands
Honda Transalp XL600V, XL650V en XL700V

Toerisme
Fly & Ride: Portugal

En nog veel meer!

Wil je nooit meer een MOTOR Magazine missen? Ga naar www.zester.nl/motormagazine en profiteer van één van onze aanbiedingen!

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.