Nieuwe MOTOR is uit

Al het EICMA beursnieuws
Rokende schoenzolen, smeltende pennen en wallen onder de ogen, maar dan hebben we ook alle nieuwe 2011-modellen voor je op een rijtje!

Nieuws
EICMA-beursnieuws

Introductie
Aprilia RSV4 APRC SE
Ducati 948 EVO

Duotest
Piaggio MP3 LT 400 vs
Yamaha FJR1300

Reportage
Exclusief: Italian Legend Tour

Sport
GP Valencia

Tweedehands
Racebus te huur

Toerisme
Noord-Spanje: achter de Costa's

En nog veel meer….

Wil je nooit meer een MOTOR Magazine missen? Ga naar www.zester.nl/motormagazine en profiteer van één van onze aanbiedingen!

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.