Nieuwe MOTOR is uit!

Nieuws
Yamaha LE-modellen

Back to the fifties
Vaak zie je bij motorrijders dat ze zich een stijl aanmeten bij hun motorfiets. Omgekeerd is dat echter een zeldzaamheid. Maak kennis met Cherry Sue en de motor die haar op het lijf geschreven is.

Vergelijk
Aprilia Dorsoduro 750 Factory, BMW F800R, Kawasaki Z750

Reportage
Megaster Valentino Rossi
Franse Route 66 op Harley Rocker C en Honda VT1300CX
Specialbouwer Totti Motori
24-uursrace op een Solex!

Kerstpuzzel
Herken de motorblokken en win!

Stijlicoon
Triumph T120 Bonneville

Interview
Jasper Iwema beantwoordt vragen van lezers

Sport
Tests WK Superbike, Phillip Island en Portimão

Tweedehands
Te koop: Yamaha MT-01
Vier naakte V-twins uit 2003

Toerisme
In het spoor van Willem van Oranje

En nog veel meer….

Wil je nooit meer een MOTOR Magazine missen? Ga naar www.zester.nl/motormagazine en profiteer van één van onze aanbiedingen!

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.