Nieuwe Nolan

Het is altijd lastig om de juiste helm te kiezen. Afgezien van de uiteenlopende designs, moet je ook nog een keuze maken tussen de diverse soorten, zoals een integraal- of een jethelm. Voor dit laatste dilemma heeft Nolan een oplossing bedacht, namelijk de crossoverhelm N71. Door het verwijderen van het kingedeelte maak je van een integraalhelm snel een jethelm. Ideaal als de winter plaats maakt voor de zomer en je iets meer frisse lucht kunt gebruiken. De N71 beschikt over een ventilatiesysteem, Microlock sluiting en een uitneembaar en uitwasbaar interieur. Bovendien is de helm voorzien van een VPS anti-kras en anti-fog (binnen-) zonnevizier. De helm is voorbereid op het aansluiten van het Nolan N-com communicatiesysteem en is verkrijgbaar in de maten XS t/m XXL. De N71 heeft een vanafprijs van €279,95. Meer informatie vind je op www.nerons.nl.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.