Nieuwe onderdelen van Highway Hawk

Het merk Highway Hawk is de leverancier voor accessoires voor de custom-motorfiets. "Handige accessoires en doordachte styling gaan prima samen", aldus Highway Hawk. In het assortiment van deze onderdelendealer vindt je veelal verchroomde onderdelen die er erg stoer uit zien. En ook nu weer, want Highway Hawk komt nu met een 'heftig verchroomd Banana stuur', zoals het merk dit zelf noemt.

Dit stuur doet, zoals de naam al doet vermoeden, denken aan een banaan en is bedoeld om de motor een stoerder uiterlijk te geven. De diameter van het stuur is geheel volgens de huidige standaard, gelijk aan één inch. Hierdoor passen alle regulieren handvatten er op. Wil je geen Banana-stuur, maar tóch een andere look? Neem dan bijvoorbeeld de gepolijste Billet aluminium Torpedo risers (onderstaande foto), waar je zonder probleem je standaard stuur in kunt monteren. Meer informatie? Kijk op www.highwayhawk.com.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.