Nieuwe onderdelen voor de Yamaha WR125X

Hoewel Yamaha geen grote veranderingen heeft aangebracht bij de meeste motoren die zijn bedoeld voor het volgende modeljaar, is de Yamaha WR125X toch voorzien van aardig wat vernieuwde onderdelen. Zo hebben de Japanners deze motor uitgerust met een nieuw zadel en een nieuwe voorvork. Ook heeft Yamaha de WR125X voorzien van een nieuwe achterveer en een vernieuwde zijstandaard. Tevens is deze supermoto vanaf het volgende modeljaar ook beschikbaar in de kleur Sports White (onderstaande foto).

 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?