Nieuwe Rossi-merchandise

Is jouw Valentino Rossi T-shirt helemaal vaal en versleten? Dan hebben we goed nieuws voor je, want Rossi heeft samen met Yamaha drie nieuwe collecties ontworpen. De nieuwe assortimenten worden 'Sun-Moon', '46' en 'The Doctor' genoemd. Ze hebben de vertrouwde zwart/gele kleurstelling, die in één oogopslag herkenbaar is als officieel materiaal van één van de meest populaire motorracers ter wereld.

De '46'-collectie is vooral stoer, aldus Yamaha. Met deze artikelen hoeft niemand zich af te vragen van wie je fan bent, want het bekendste racenummer ter wereld is opvallend aanwezigheid bij al deze producten. De collectie genaamd 'The Doctor' is er één die de opgewekte kant van de Yamaha-rijder laat zien. Bij deze vrolijke lijn is natuurlijk ook aan een uitgebreide keuze voor kinderen gedacht. De 'Sun-Moon'-collectie toont de schijnbare tegenstellingen die Rossi in zich heeft. Dit komt in de kleding tot uiting door de twee tegenovergestelde kleurstellingen.

Naast de T-shirts, hoodies (sweaters met capuchon), polo’s en vesten is er nu ook een lijst met accessoires beschikbaar. Zo zijn er bijvoorbeeld tassen, posbandjes, strandlakens, rugzakken, stickervellen, petten, zonnepetten, mutsen, vlaggen en sleutelhangers te koop. Al deze producten zijn per direct te bestellen bij de Yamaha motor- en scooterdealers.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.