Nieuwe sites MotoMondo

MotoMondo heeft duidelijk niet stilgezeten deze winter. De importeur van MV Agusta, Husqvarna en Cagiva heeft namelijk een nieuwe website. Naast alle informatie vind je er ook de links naar de Nederlandstalige sites van MV, Husky en Cagiva.

Nieuw is het volledige overzicht van alle leverbare accessoires. Dit is geen webshop maar een showroom waarin je alle accessoires kunt bekijken. Binnenkort is het ook mogelijk om de productsheets van de accessoires te printen. De sites zijn volledig tweetalig.

Naar onze mening zien de websites er goed uit en is het een grote verbetering ten opzichte van het oude portal. Zelf oordelen? Surf dan naar www.motomondo.nl.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?