Nieuwe start MotoPort Amsterdam

Maurice Selling heeft de activiteiten van de vestiging van MotoPort aan de Spaklerweg in Amsterdam over gedaan aan Simon en Sandra de Vries, de eigenaren van de MotoPort vestiging in Wormerveer. Men is direct gestart met het drastisch aanpassen en vergroten van het assortiment in de vestiging in Amsterdam. Veel meer aanbod in de kleding en accessoire-afdeling, alle grote helmenmerken zoals Arai, Shoei, HJC, Bayard, Nolan en Schuberth vullen de helmenshop. Ook het aanbod qua motormerken is flink gestegen. De vertrouwde medewerkers van de verkoopafdeling en de werkplaats blijven in de nieuwe opzet van MotoPort Amsterdam werkzaam.

De openingstijden van de MotoPort Amsterdam zijn van dinsdag tot en met vrijdag van 09.30 tot 18.00 uur en op zaterdag van 09.30 tot 17.00 uur.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.