Nieuwe Street Triple en Street Triple R

Triumph heeft de Street Triple (foto boven) en Street Triple R (foto hieronder) vernieuwd. De modellen hebben nu stalen uitlaatbochten, uitlaatdempers en hitteschilden. Voorheen waren dit gepolijste onderdelen. De motoren hebben daarnaast nieuwe stuurklemmen, balhoofdafdekking en een dashboard met meer functies. De Street Triple heeft verder een aluminium stuur gekregen, net als de Street Triple R.

Je kunt kiezen uit verschillende metallic lakopties waaronder Crystal White en Phantom Black. Voor het standaardmodel is er een extra optie Imperial Purple en voor de ‘R’ kun je de Diablo Red kiezen. Motorisch gezien blijven de 2012-modellen ongewijzigd met hun 675cc driecilinder motoren die 106 pk leveren. Beide motoren zijn te koop vanaf midden april voor 8.990 (gewone variant) en 9.990 euro (de r-versie).

Meer informatie staat op www.triumphmotorcycles.nl.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?