Nieuwe Suzuki GSR750

Suzuki wilde met de nieuwe GSR750 voor het modeljaar 2011 een sportieve naked bike neerzetten. Als je het fraaie design op bijgaande foto bekijkt, mag je stellen dat de Japanners bijzonder zijn geslaagd in hun streven. De GSR750 ziet er stoer en sterk uit. Wil je hem nog mooier maken, dan is er zeker iets te vinden in de uitgebreide lijn accessoires die bij dit nieuwe model wordt gepresenteerd. De nieuwe GSR750 is vanaf komend voorjaar verkrijgbaar. De verkoopprijs is nog niet bekend.
 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?