Nieuwe Suzuki GSX-R600 in de showroom

De nieuwe GSX-R600 maakt deze week zijn opwachting in de showroom van de officiële Suzuki dealers. De jongste telg uit de GSX-R-familie heeft onder andere een beste gewichtsbesparing ondergaan. Ook het motorblok is door de ingenieurs van Suzuki onder de loep genomen. En laten we de nieuwe remklauwen en de Showa Big Piston voorvork niet vergeten. De GSX-R600 is leverbaar voor 13.499 euro in de kleuren blauw/wit, wit/zwart en zwart. Kijk voor meer informatie op www.suzuki.nl.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?