zaterdag 20 april 2024

Nieuwe Suzuki GSX-S1000 aangekondigd

Suzuki deelt plaagstootjes uit met een video op YouTube waarin de nieuwe GSX-S1000 wordt aangekondigd. De presentatie volgt op 26 april.

Een paar vernieuwingen zijn al te zien in de video, hoewel er nog niet veel van de motor te zien is.

Net als veel andere motorfietsen op dit moment, krijgt de GSX-S1000 ook winglets, die zorgen voor meer downforce aan de voorkant. De tank en de achterkant lijken te zijn herzien. De nieuwe koplamp maakt nu gebruik van led-technologie. Het bestaat uit meerdere lichtunits, waarvan er twee de vorm hebben van een Superman-logo dat een beetje breed is uitgerekt.

2021 Suzuki Hayabusa: de magische Busa is terug!

Verdere informatie over de 2021 Suzuki GSX-S1000 is nog niet beschikbaar. Maar het moet duidelijk zijn dat de motor is herzien voor Euro 5 (ten minste). Afgezien daarvan kun je een verbeterde uitrusting verwachten, met allerlei elektronische hulpmiddelen.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen