Nieuwe webshop MotoPort

Heb je geen zin om de deur uit te gaan om te gaan shoppen voor bijvoorbeeld een nieuw stel handschoenen of een motorjas? Dan kun je nu voortaan ook vanachter je computer je nieuwe motorspullen aanschaffen. MotoPort geeft klanten nu namelijk de mogelijkheid om bestellingen te plaatsen via hun nieuwe webshop. Of het nu gaat om helmen, jassen, broeken, handschoenen of technische onderdelen, je vindt het allemaal in de online shop. De bestelling kan vervolgens worden thuisbezorgd of je kunt het zelf ophalen bij één van de vestigingen van MotoPort. Aangezien je natuurlijk niet weet hoe bijvoorbeeld een helm of een jas je staat, kun je deze nadat je deze  online hebt gekocht, altijd nog ruilen de winkel.  
 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.