Nog een driewieler

Driewielers raken terug in de mode. Na de Morgan Threewheeler, is het nu de beurt aan de door Talon Motors ontwikkelde Invader. Ook deze Invader rekent op de diensten van een motorkrachtbron die het achterwiel aandrijft via een sequentiële zesbak.

Geen Harley-Davidson-blok zoals bij de Morgan, Talon Motors vergreep zich aan de 1,3 liter-viercilinder van de Suzuki Hayabusa. De sprint van 0 naar 100 kilometer per uur lukt in minder dan 4 seconden en de topsnelheid bedraagt dik 240.

Bron en foto: autowereld.be

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?