Nog een primeur Motorevenement Hardenberg

Op vrijdag 26, zaterdag 27 en zondag 28 november opent Evenementenhal Hardenberg haar deuren voor de tweede editie van Motorevenement Hardenberg. Dit evenement heeft naast een mooie mix van show, sport en entertainment nog een primeur in huis gehaald. Op de Suzuki stand zal voor het eerst de nieuwe 2011 Suzuki GSX-R600 getoond worden! Er werd al bekend dat ook de Triumph Tiger 800's hun debuut in Hardenberg maken.

Kijk voor meer informatie over nieuwe GSX-R600 op www.suzuki2011.nl. Meer informatie over het spektakel in Hardenberg staat op www.motorevenementhardenberg.nl.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?