Noordelijke Motorbeurs

Geen zin om te wachten tot Motorbeurs Utrecht? Dan kun je eerder al terecht in Martiniplaza (gelegen aan de A7 richting Drachten) in Groningen terecht. Op vrijdag 21 januari van 18.00-22.00 uur en op zaterdag en zondag 22 en 23 januari van 10.00-18.00 uur. Een overzicht van alle 112 standhouders vind je op www.denoordelijkemotorbeurs.nl. Spektakel is er in de vorm van de steile wand van Henny Kroeze.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?