Oberink nieuwe voorzitter GT

De afdeling Gemotoriseerde Tweewielers (GT) van RAI Vereniging heeft per direct Erick Oberink als nieuwe voorzitter. Erick Oberink is manager van BMW Motorrad sinds 2005. Hij neemt de voorzittershamer over van Roel Rietveld. Rietveld is acht jaar actief lid geweest van het bestuur van de afdeling GT, waarvan de laatste vijf jaar als voorzitter. Door zijn nieuwe functie binnen Harley-Davidson Europe kan hij zijn taken echter niet meer combineren met die van voorzitter GT.

Erick Oberink is al actief in het bestuur van de afdeling GT sinds 2007. Erick trad in dienst bij BMW Group Nederland in 1998. Hij bekleedde daar diverse functies en was onder andere verantwoordelijk voor Mini, sales en een aantal interne ordering projecten. Sinds 2005 is hij verantwoordelijk voor BMW Motorrad en is hij een zeer gepassioneerd motorrijder geworden.

“De GT-sector is een fantastische branche die een hele moeilijke periode doormaakt. De mogelijkheden van de techniek om ook in deze sector te verduurzamen zijn legio en bieden vele mogelijkheden voor een groot en breed publiek. Als voorzitter en gepassioneerd motorrijder zal ik mij graag samen met mijn collega bestuursleden inspannen om het hiervoor ontwikkelde beleid uit te voeren en onder de aandacht te brengen van de belanghebbenden”, aldus de kersverse voorzitter.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.