Oerend Hard op een Triumph

Als Bennie Jolink van de band Normaal gaat motorrijden ontkom je niet aan verwijzingen naar de monsterhit Oerend Hard uit 1977. In de titel van dit bericht is dat dan ook gedaan, waarvoor onze excuses. Dan nu wel het nieuws over misschien wel de bekendste motorrijder van Nederland.

Bennie Jolink haalde onlangs bij Motor Centrum Eibergen namelijk zijn Triumph Thruxton motorfiets op, de moderne klassieker van Triumph. Jolink: Ik hoor nu opeens thuis in het rijtje met Steve McQueen en James Dean, dat bevalt me best. Enig verschil is dat ik steeds weer terugkom, dat gaat hun niet meer lukken.”

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?