Oldtimershow Hippolytushoef

Op zaterdag 6 (vanaf 12.00 uur) en zondag 7 november (10.00-17.00 uur) wordt in café ‘De Harmonie’ in het centrum van Hippolytushoef een Classic en Oldtimershow van race- en wegmotoren gehouden, waar je gratis naar binnen kunt. Er zullen diverse zijspancombinaties te zien zijn, waaronder het span van Nederlands kampioen Bennie Streuer (met zijn rijwielgedeelte reed vader Egbert ooit al!). Er zullen oud-coureurs aanwezig zijn. Je kunt er genieten van racefilms van vroeger. Op zaterdagavond wordt de boel opgevrolijkt met live muziek.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.