Online Ducati-les

We hebben er al meer dan genoeg over bericht, de introductie is geweest, de motor staat bij de dealers, maar toch zul je altijd zien dat wat jij wilt weten er net niet bij vermeld staat. Of je wilt je alvast goed voorbereiden op een proefrit, of gewoon het naadje van de kous weten. Neem dan eens een kijken op www.multistrada.ducati.com en klik eens door… daar zul je alle mogelijke informatie vinden, inclusief filmbeelden en geïllustreerde uitleg. En dan alsnog een proefritje maken natuurlijk.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?