Ontdek Mettet met Ducati

In het Belgische Mettet is kort geleden een nieuw circuit geopend. Ducati geeft racefans daarom de mogelijkheid om dit circuit op 10 juli te ontdekken, door op de eigen Ducati mee te doen aan de circuitdag die Ducati, in samenwerking met de Stéphane Mertens School, organiseert. Ook is er op deze dag de mogelijkheid om verschillende Ducati’s aan een test te onderwerpen. Zo kun je bijvoorbeeld de Multistrada en de Monster meenemen voor een proefrit buiten het circuit. Kijk voor meer informatie op www.ducati.nl.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?