Ontdek Vlaanderen op een andere manier

De motorclub Motor Vrienden Biervliet houdt voor de zeventiende keer de roemruchte Haringrit. Deze motortoertocht, met een 255 kilometer lange route, wordt op donderdag 13 mei 2010 gereden door Zeeuws Vlaanderen en België. Deelnemers kunnen zich vanaf 09.00 uur voor 6 euro per persoon inschrijven in café ’t Harinkje op de Markt te Biervliet. Mail voor vragen naar MVBiervliet@zonnet.nl.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.