Onthulling Hartenjager 5

Zaterdag 19 maart, morgen dus, is het feest voor elke BMW-rijder bij Van Harten Amersfoort. Voor de luxe toerrijder presenteren ze namelijk de nieuwe zescilinder K1600GT. Ook de R1200R en de R1200GS Adventure’s in originele kleuren en uitvoering zijn te bewonderen.

Maar waar het echt om gaat is de onthulling van de Hartenjager 5, op basis van een S1000RR. Kijkend naar de geschiedenis van de Duitse Superbike en van de Hartenjagers kan het niet anders dan dat dit model voor ongekend veel sensatie gaat zorgen. Morgen gaat om 11.00 uur het doek van de Hartenjager af. Wij zijn erbij!

N.b. Na het grote aantal handtekeningenjagers dat op de onthulling van de vorige Hartenjager afkwam, is er nu een extra grote voorraad foto's beschikbaar waar coureur en constructeur Gertjan Eikendal met liefde een persoonlijke boodschap op zal schrijven. Wees snel, want op is op!

Meer info: http://www.vanharten.nl/

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.